Aldrig mere eftermiddagsræs i supermarkedet

Er du et af de mennesker, der altid finder dig selv stående i Netto klokken 17:20, med et skrigende barn på armen og et til, der er ved at vælte tårnet af flåede tomater. Samtidig er gangen blokeret af to ældre kvinder, der absolut skal diskutere verdenssituationen lige der, eller i det mindste om hvorvidt Vagn har forstoppelse eller diarre. Du ved at du har tjansen med aftensmad i dag og samtidig vil du da gerne have, bare en halv time til dig selv før sengetid og morgendagen hvor det hele begynder forfra.

Hvis dette er en situation ud kan nikke genkendende til, er det måske på tide at overveje et alternativ. Nej, du skal ikke skaffe dig af med ungerne. De finder altid hjem igen og desuden risikerer du at få en sag på halsen, fordi nogen så dig efterlade dem midt i skoven. Nej, du kan måske overveje at fjerne supermarkedet fra ligningen.

Du kunne f.eks. gøre som så mange andre og lave en madplan. Sæt dig ned sammen med ægtefællen og lav madplan for hele ugen. På den måde er der styr på hvad, der skal købes til næse uge og du kan nøjes med en enkelt indkøbstur. Dette kan overstås lørdag formiddag, mens man stadig har overskud til den slags. Desuden kan man spare en masse penge på den måde, da man køber større pakker kød og lign, eller tager på tilbudsjagt. Man slipper også for de dage hvor det hele ramler og man ender med at bestille takeaway. En madplan kan give dig mere overskud i hverdagen og endda hjælpe dig med at spise sundere. Det er absolut en win-win situation.

billede

Men det med madplan fungerer bare ikke for alle. Det kan jo være lidt svært at vide på forhånd hvad man ønsker at spise hele næste uge. Det er der bestemt heller ikke noget galt med. Men hvad gør man så?
Man kunne overveje at benytte et online supermarked. Det er nemlig ikke længere noget, der udelukkende benyttes af ældre mennesker der ikke kan klare gåturen ned i supermarkedet. Tværtimod er online supermarkeder en ting der i den grad vinder frem og kan afhjælpe rigtigt mange mennesker der ikke har tid eller overskud til den salgs i en hektisk og stressende hverdag.

Nemlig.com er en af de helt store spillere på dette hurtigt voksende marked og de dækker efterhånden mere og mere af landet. Man kan håbe at de med tiden dækker alle større byer, så alle kan få glæde af deres gode service. Priserne er ganske konkurrencedygtige i forhold til de regulære supermarkeder og du slipper for at skulle døje med køer, sure ekspedienter og stress. Du kan ordne det hele i ro og mag, hjemme fra din computer og så blot vente på leveringen.

Faktisk behøver du ikke helt droppe det med madplanen, for Nemlig.com laver hver ugen en række madplaner, som man nemt og elegant kan lægge i kurven. Så får man leveret alt hvad man skal bruge til ugens måltider. Det bliver simpelthen ikke nemmere. Menuerne er både sunde, nemme og lækre. Hvis man ønsker vegetarisk, vegansk eller low-carb alternativer, er disse også tilgængelige. Så der er ikke længere nogen undskyldning for at stå i Netto sent på eftermiddagen. Kom i gang med at gøre din hverdag nemmere, allerede i dag.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *