Hvor meget skal børnene være synlige på bloggen?

En af de ting man virkelig skal overvej med sig selv, når man er mor-blogger er, hvor meget man ønsker at fremvise sine børn på bloggen. Der findes mange eksempler derude på, hvordan man kan håndtere denne situation, som f.eks. opdeler sig i følgende kategorier:

  • Fremviser ikke billeder af børnene, og benytter ikke navn/ikke rigtige navn på disse.
  • Fremviser ikke billeder af ansigt, eller sætter blognavn etc. henover billeder med børnene. Navn kan være helt skjult eller bagved simple bogstaver (lille M).
  • Fremviser alt, både billeder og navne af børnene.

Det er et spørgsmål som de fleste nye mor-bloggere må tage stilling til! Det er vigtigt at tage stilling til fordi, barnet endnu ikke selv kan, pog derfor må man beslutte hvorvidt man ønsker at tage valget. Det som hele problemstillingen omfatter er, at man ikke ved, om barnet på et senere tidspunkt ikke vil kunne lide, at være blevet eksponeret på en blog – altså billederne og de mange historier.

 

For de fleste ser de det som en dagbog, som de kan ”overgive” til deres børn, når de er i den rigtige alder. Men selv i disse situationer står du overfor den mulige situation, at barnet som ung/voksen ikke sætter prisen på, at være blevet fremvist igennem bloggen. Det er derfor en meget vigtig beslutning at tage på forhånd.

Der er endnu nogle der tage den endnu længere, og du kan f.eks. hos A Little Dream læse, at hun ønsker at hendes børn skal have sig en blog (læs indlæg her). Dvs. der har man taget en meget større beslutning allerede fra starten.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *