Indianertelt for børn og voksne

Vil du gerne opleve naturen, på en helt ny måde? Så kan vores indianertelte til børn og voksne hjælpe dig. Indianertelte er nemlig store favoritter, når man skal slå lejr – uanset om det er i baghaven eller ude i skoven.

Et indianertelt er med til at gøre det meget sjovere for børnene, da de føler at de er kommet ud på et eventyr – og hvis man giver sig tid til at vælge det rette telt, vil man kunne få alle mulige forskellige mønstre og farver.

Vilac_tipi_brun_print2_grande

Drenge og piger er forskellige, hvilket betyder at man ikke blot kan købe et helt normalt indianertelt. Har man en pige, vil man hurtig opdage at lyserøde telte er mere populære end teltene med militærmønstre. Hos drengen derimod, vil det være militærmønstret som hitter.

Har man et lille barn der bare gerne vil opleve noget sjovt, vil man også kunne stille det op inde i stuen, hvor barnet har mulighed for at drage på eventyr. Et indianertelt virker bedst i store stuer, men det er muligt at få det til at virke i små stuer

Børn elsker huler

Efter at man har sat sit indianertelt op i stuen, vil man hurtigt opdage hvordan barnet begynder at indrette og forme teltet, så det ligner præcis den hule, som han har set i sine drømme.

Man vil kunne hjælpe barnet på vej, ved at sørge for at have nok materialer, så barnet vil kunne bygge et helt fort. Det som man oftest skal have meget af er:

  • Puder
  • Tøjdyr
  • Små klistermærker, med et ‘sejt’ mønster

Børns fantasi stopper dog ikke her og mange ser en mulighed for at udvikle det lille indianertelt til en hel borg. Dette gøres ved hjælp af dyner, lagner (eller dynebetræk) samt andre store stofstykker.

tipi_telt_med_stjerner

Har man en far, som bor hjemme ved barnet, vil man også kunne se hvordan han genvinder sin barndom. Pludselig vil barnet have en projektleder og så vil der skulle bygges alt lige fra voldgrav til udkigstårne – Ja, faktisk kan det gå så vidt, at den fornuftige – nemlig moren – vil blive nødt til at sige fra.

Dette skal du overveje, når du skal købe et indianertelt

Når man skal til at købe et indianertelt, er det vigtigt at man har gjort sig nogle overvejelser. Den vigtigste overvejelse, vil nok være om man har plads til det – for har man ikke det, kan oplevelsen hurtigt blive en nedtur for barnet.

Tjek f.eks. udvalget af indianertelte hos Barnets Verden

Man skal dog huske på at teltet kan slås op flere forskellige steder – så selvom man ikke har plads i stuen, vil der måske være en have, altan eller andre rum, som den kan slås op i.

Derudover vil det være rart, hvis teltet er nemt at samle og tage ned igen, ligesom at et indianertelt skal være fornuftigt at kigge på – for man vil komme til at kigge på den i ugevis.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *