Julestemning

Ovre på parenting.com har de et rigtig sødt galleri, med tips til hvordan du kommer igennem julen med en baby. Jeg synes lige, at jeg ville dele et par af disse tips med jer.

Julekort med små, er og bliver bare de bedste. Har du nogensinde sendt et julekort? Hvis svaret er nej, så har du den oplagt mulighed med små i huset. Et julekort med babyer/børn er simpelthen det sødeste, og pludselig vil hele familien (og nære venner) have dine julekort fremsendt.

1

Når først du har fået børn, så må du endelige hænge sokker op i hjemmet igen. Og måske endda til dig selv, hvis du har en barnlig sjæl. Når de bliver en smule større, så kan du begynde på pakkekalender, som er en fantastisk ting. Hver morgen har du muligheden for at se glæden i dit barns ansigt, ved at tjekke julesokken for en gave.

2

 

Juletræet er en mærkelig ting, som både stikker, glimter og er stort. Det er noget som alle babyer/børn får øje på, og skal besigtige nærmere ved lejlighed. Når dine børn er gamle nok til at hjælpe med pyntet, er der rigtige mange traditioner i at pynte såvel som at lave selve julepynten.

3

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *