De bedste tips til streaming – Sådan streamer du optimalt

(sponsoreret indhold)

Streaming bliver mere og mere populært, og det er ikke uden grund. Der er nemlig en kæmpe efterspørgsel efter film og serier som kan ses på farten, og ikke nødvendigvis kræver en tv forbindelse med kabel og lignende. Ja, det er faktisk endt med at vi her i familien har droppet at se kabel tv fuldstændig, fordi vi i stedet for streamer vores ynglings tv og serier alligevel. Vi har lidt efter lidt droslet ned på vores forbrug af kabel tv, og derfor har vi også kunne finde ud af at vi ikke har manglet det, og derfor også turde opsige vores tv pakke i denne uge faktisk. Det er også billigere at streame end at se traditionelt tv, og her kan du eksempelvis se de danskernes udgifter til streamningtjenester. Det har været et stort skridt, men vi har også lært meget af vores tid med streaming i familien, og derfor vil vi komme med nogle tips til streaming, så du får den optimale oplevelse når du selv streamer tv.

Hvilke streaming tjenester findes der?

Der findes utroligt mange streaming tjenester, og du kan se en oversigt her på denne side: https://mit-bredbaand.dk/streaming/ hvor der er listet op alle de muligheder der er. Dog vil vi her i artiklen fortælle om et par stykker af de mest kendte i Danmark.

Viaplay

Viaplay er uden tvivl en af de mest kendte streaming tjenester i Danmark, og har alle serier og film som du kan se på tv’et hvis du eksempelvis bruger kanal 3 og 3+. Viaplay er yderst kendt for at vise reality, og derfor er det en perfekt mulighed for dig der elsker at se Divaer i juglen og for lækker til love som et par eksempler.

Tip: De første 14 dage er gratis, til at teste deres service.

Netflix

Netflix er nok den største streaming tjeneste i verden, og har lynhurtigt gjort sin entre i Danmark. Netflix har det største udvalg af film og serier i forhold til andre streaming tjenster, og derfor bør du tage et kig på deres tjeneste inden du vælger andre.

Tip: De første 14 dage er gratis, til at teste deres service.

 

Prøv kun at streame inden du afmelder tv pakken

Det er ikke alle der kan leve med, at de kun har streaming tjenester, så prøv derfor at lave en test periode på 14 dage, hvor du kan se om du kan klare dig uden det almindelige tv. Det kan være en periode, hvor har trukket kablet ud, og derfor ikke kommer til at tænde tv’et og zappe rundt. Derefter kan du vælge om du skal forsætte med streaming eller om du skal have begge muligheder.