Kør-selv-ferie uden køreturen

Vi ved alle, hvor hårdt det kan være at køre langt med småbørn på bagsædet. Du kan heldigvis komme på kør-selv-ferie i Andalusien i Sydspanien uden, at du behøver at køre hele vejen derned.

Billeje giver dig muligheder

Har du lyst til at tage væk fra den normale julestress, der plejer opstå lige før jul? Forestil dig, at du kan sætte dig i et fly og flyve hele vejen til Malaga i Andalusien, hvor temperaturerne ligger mellem 15 og 20 grader i december og du derfor også slipper for vinterens kulde?

Hvis du tilmed lejer en bil i det sydspanske, kan du nemt komme omkring, selvom du har småbørn med. Du er altså ikke fanget på hotellet i fjorten dage, som man ellers nemt ender med at være.

Impulsivitet og spontanitet

Selvom du har småbørn med, kan du med en lejebil være impulsiv og følge dine instinkter. Hvis du har lyst til at tage et par dage udenfor Malagas centrum, kan du søge inspiration her, men ellers giver bilen blot mulighed for dagsture ud i lokalsamfundene. Du kan tage de pauser, som både du selv og dine børn har behov for, uden at der bliver kigget skævt til dig.

Der er altså mange fordele ved billeje i udlandet – og jeg overvejer at tage til Malaga til jul.