Skal jeg sige ja til altan?

Din forening er hoppet med på altanbølgen. Tilbuddet er blevet indhentet og selvom du ikke kan lade være med at drømme om morgenkaffe på altanen under åben himmel, er meget i tvivl om, om en altan er lige det du står og mangler. Sådan en skal jo først sættes op og så finansieres – og hvad med vedligeholdelse?

Først og fremmest skal du vide, at en altan er en investering. Ikke kun økonomisk, men det er også en investering i livskvalitet. En bylejlighed bliver pludselig meget større, lys og luftig, når først der bliver sat en altan op. Når det så er sagt, er der naturligvis også en praktisk og mindre spændende side af sagen.

Selvom din lejlighed formentlig vil gennemgå en værdistigning i forbindelse med at der bliver installeret altaner, så er du ene og alene om at finansiere altanen og dette er måske den største årsag til, at mange takker nej til altan. Dog må du forsøge at opveje fordele og ulemper. Og fordelene er og bliver altoverskyggende.

Der er mange måder hvorpå du kan få finansieret din altan. Har du ikke pengene stående på din opsparing, kan du optage et forbrugslån. Et forbrugslån kan være en god og hurtig løsning, så du hurtigst muligt kan få startet byggeprojektet. Du kan sagtens findes forbrugslån, der ikke koster dig en formue i gebyrer og renter, så undersøg markedet og vælg et tilbud, der passer til dine behov. 

Så har du måske en altan næste gang solen titter frem!